Minusta

 

17757218_10155286426077958_3185457797367465208_n.jpg

Moikka,
kiva kun tulit lukemaan blogiani! Olen Hanna Härkönen ja diggailen juttua nimeltä elämä. Elämä kaikkine puolineen; valoineen, varjoineen, kompurointineen ja voittoineen. Ihmisissä mua kiinnostaa enemmän se, minkälaisia he ovat ja mikä heille on tärkeää, kuin se, mitä tekevät työkseen ja miten paljon omistavat. Pyrin elämään mahdollisimman avoinmielisenä, vastaanottavaisena ja ennen muuta oppilaana. Vaikka haluan kokea ja elää, niin tietyissä asioissa pidän rutiinini. Uskon tapojen voimaan ja siksi panostan hyviin tapoihin jatkuvan motivaatio buustaamisen ja itsekurin sijaan.

Minulla on omat ihanteeni ja kiinnostuksen kohteeni. Näkökulmia pyrin jatkuvasti avaamaan ja laajentamaan, mutta joissakin asioissa saatan olla välillä kapea katseinen. Sinun ei tarvitse olla samaa mieltä kanssani tai arvostaa samoja asioita kuin minä – pyri omiin ihanteisiisi. Jos kerron omia pohdintojani, sinun ei tarvitse pohtia ovatko ne oikein tai väärin – en pyri jakamaan 100% totuuksia, sillä sellaisia ei ole – ehkä vain subjetiivisesti sekä aikaan sidottuina. En ole naimisissa omien näkökulmieni kanssa. Suosittelen sinulle samaa, sillä jos jokin on varmaa on se, että asiat muuttuu.

Olen onnekas monen asian suhteen, mutta ammatillisesti erittäin onnekas siksi, että toimin yrittäjänä kutsumusalallani; toimien liikunta- ja hyvinvointialalla monipuolisesti. Myös siksi, että saan toimia kahden muunkin kutsumukseni parissa; kasvatusala ja mentaalivalmennus. Olen kouluttautunut eri aloille siksi, koska ne ovat osa minun kokonaisuuttani ja siihen kannustan kaikkia – rakentamaan omannäköisen kokonaisuuden, missä yksi ei sulje muita pois.

En tykkää tuputtaa hölmöjä yleistyksiä, vaikka sitä joskus teenkin. Haluan avata, tutkia, pohtia ja toimia. Elämä ei ole mustavalkoista joko-taita, vaan värikästä sekä ettää, sekä sopivasti joko-taita. Mielestäni luomme nykyhetkessä tulevaisuutta, ja mitä vahvemmin olemme yhteydessä intuitioomme, sen selkämmin se meitä ohjaa. Tällainen kontrollifriikiksikin itseään joskus kutsunut on muun muassa mentaalikoulutuksen, eheyttävän parisuhteen ja kundaliinijoogan avulla löytänyt elämään luonnollista virtausta, pehmeyttä, luovuutta ja rauhaa. Kuljen sinne minne pitääkin, koen sen mitä tuleekin. Oli niin tai näin, opin jatkuvasti suhteuttamaan asioita ja omaa reagointiani. En pyri esittämään muuta kuin olen. En kiellä, että joksus tulisuuteni näkyy voimakkaina mielipiteinä, stressinä tai unettomina öinä. En todellakaan. Siksi tässä opiskellaan asiaa nimeltä elämä! Meissä on niin paljon, ei siis määritellä liikoja ja ahdeta itseämme muotteihin!

❤ Hanna

PS. En todellakaan ole täydellinen, enkä sellaiseen edes pyri. Joskus kiroilen kun mikäkin merirosvo ja toisinaan vihaan koko maailmaa – that’s life!

Yksi ajatus artikkelista “Minusta”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s