Minusta

 

17757218_10155286426077958_3185457797367465208_n.jpg

Moikka,
kiva kun tulit lukemaan henkilökohtaista blogiani! Olen Hanna Härkönen ja diggailen juttua nimeltä elämä. Elämä kaikkine puolineen; valoineen, varjoineen, kompurointineen ja voittoineen. Ihmisissä mua kiinnostaa enemmän se, minkälaisia he ovat ja mikä heille on tärkeää, kuin se, mitä tekevät työkseen ja miten paljon omistavat. Pyrin elämään mahdollisimman avoinmielisenä, vastaanottavaisena ja ennen muuta ikuisena oppilaana. Vaikka haluan kokea ja elää, niin tietyissä asioissa pidän rutiinini. Uskon tapojen voimaan ja siksi panostan hyviin tapoihin jatkuvan motivaatio buustaamisen ja itsekurin sijaan.

Harjoitan päivittäin kundaliinijoogaa, sekä rakastan filosofiallisia pohdintoja ja varsinkin hetkiä jolloin oivaltaa itselleen jotain suurta! Syvät&hyvät keskustelut, linnun laulu, musiikki ja NAURU ovat sielunruokaa, mutta rakastan myös hiljaisuutta. Huumori, rakkaus ja läsnäolo – siinä vasta kombo! ❤ En pyri täydellisyyteen sekä löydän jatkuvasti itsestäni lisää armollisuutta – on ok olla keskeneräinen ja välillä erehtyä.

Olen onnekas monen asian suhteen. Olen onnekas siksi, että olen saanut syntyä Suomeen, kouluttautua täällä ja saanut tukea& turvaa. Olen onnekas siksi, että mulla on jo nyt ollut kokemusrikas elämä ja olen nähnyt niin pimeyttä että valoa. Olen onnekas siksi, että mulla on aivan mahtava mies, ystävät, kaverit, tutut, perhe, verkostot ja kaikki ne ihmiset, jotka ovat jossain vaiheessa elämää tulleet polulleni – kaikki ne kipeätkin ihmissuhteet. Kaikista niistä ja varsinkin itsestä on opittu jotain. Olen onnekas siksi, että toimin yrittäjänä kutsumusalallani; toimien liikunta- ja hyvinvointialalla monipuolisesti. Myös siksi, että saan toimia kahden muunkin kutsumukseni parissa; kasvatusala ja mentaalivalmennus. Olen kouluttautunut eri aloille siksi, koska ne ovat osa minun kokonaisuuttani ja siihen kannustan kaikkia – rakentamaan omannäköisen kokonaisuuden, missä yksi ei sulje muita pois.

En tykkää tuputtaa hölmöjä yleistyksiä, vaikka sitä joskus teenkin. Haluan avata, tutkia ja pohtia. Elämä ei ole mustavalkoista joko-taita, vaan värikästä sekä ettää, sekä sopivasti joko-taita. Mielestäni me luomme nykyhetkessä tulevaisuutta, ja mitä vahvemmin olemme yhteydessä intuitioomme, sen selkämmin se meitä ohjaa. Tällainen kontrollifriikiksikin itseään joskus kutsunut on muun muassa mentaalikoulutuksen, eheyttävän parisuhteen ja kundaliinijoogan avulla löytänyt elämään luonnollista virtausta, pehmeyttä, luovuutta ja rauhaa. Kuljen sinne minne pitääkin, koen sen mitä tuleekin. Oli niin tai näin, opin jatkuvasti suhteuttamaan asioita ja omaa reagointiani. En pyri esittämään muuta kuin olen. En kiellä, että joksus tulisuuteni näkyy voimakkaina mielipiteinä, stressinä tai unettomina öinä. En todellakaan. Siksi tässä opiskellaan asiaa nimeltä elämä! Olen muun muassa myös rauhallinen, avoinmielinen ja lempeä. Kyse on suhteuttamisesta; joskus on hyvä lämmittää, toisinaan viilentää ja välillä on hyvä olla sopivan haaleassa. Meissä on niin paljon, ei siis määritellä liikoja ja ahdeta itseämme muotteihin!

 

❤ Hanna

One thought on “Minusta”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s